El Taller és la presentació de l’artesà. És el centre de tot el projecte Sañudo Artesania.  És on treballem i realitzem la nostra activitat laboral i és a on venem directament els nostres productes. Al Taller tenim separada la zona interna de treball, no oberta al públic, però visible en tot moment, de la zona d’exposició i botiga. El Taller reflecteix l’esperit i ànima de tot el nostre projecte. Quant entres al Taller Sañudo, comencen a treballar els sentits: olfacte, vista, tacte, oïda. Sañudo ha treballat intensament a tenir un espai diferent: Còmode i funcional pels artesans, i accessible i carismàtic pels visitants.

Taller Poble Espanyol

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
08038 Barcelona

Tota la decoració, els mobles, expositors, lluminàries, etc. són de creació pròpia. Fusta, màquines antigues, troncs, perfils de ferro, i pell, molta pell. La visita al taller és tota una experiència. Podem veure la matèria prima, els cuirs d’Igualada, de Villarramiel, d’Itàlia, d’adob vegetal. Colls, fulles, crupons, “shell cordovan”, en color natural, negre, cognac, vermell, etc.

Podem veure les taules de tall, de treball, de gravat, les tintures, els patrons, els martells, etc. Podem veure els treballs realitzats i posats a la venda en els nostres expositors amb superfície de pell.

A Sañudo tenim una particularitat a l’hora de treballar. No disposem d’estocs: el nostre estoc són les taules d’exposició. Avui pots trobar una col·lecció de cinturons negres de 4 cm i demà trobaràs uns cintos trenats en natural, o uns davantals de treball i una col·lecció de barrets, de petits accessoris, clauers, carteres, targeters. Etc.

Destaquem les línies de bisuteria pròpies, mesclant la pell amb fornitures de plata: polseres, braçalets, canelleres, collars, etc.

ARTESANS

Pedro Sañudo

Después de trabajar en el departamento de publicidad para Fiat Argentina, toma la decisión de dedicarse plenamente a la artesania del cuero. Corría el año 1971, y hasta el día de hoy sigue en el taller cada día. Destaca su gran capacidad para diseñar patrones para bolsos.

Julian Sañudo

Segunda generación de la familia Sañudo dedicado profesionalmente a la artesanía del cuero. Especialista en grabados, ha desarrollado un estilo propio de troquelado en la piel: Simetrías, círculos, figuras geométricas, teselaciones, etc. En su obra se insinúan referencias a antiguas culturas y mitologías de pueblos originarios. 

Wayra Uhlig

Se acerca a la artesanía del cuero en años recientes y desarrolla su creatividad diseñando una colección de obra artística, con una mirada delicada y sutil. Aplica sus conocimientos de pintura al óleo en sus cuadros de cuero.

SERVEIS

La Botiga

Us presentem el nostre espai de venda en línia. Hem seleccionat productes amb el característic estil Sañudo. Fixeu-vos bé en les descripcions de producte i d’enviament. Hi han productes que necessiten d’un temps  de producció.

La Cova

Espai de galeria dintre del taller. Si hi ha alguna cosa que diferencia i prestigia a un artesà, son els seus treballs. A LaCova es respira Art en estat pur.  És una petita sala on exposem obres en diferentes formats. Sempre trobaràs una novetat.

L’Aula

Espai on realitzem cursos, formacions i activitats. Aprendre a treballar el cuir, fer-te una cartera amb les teves pròpies mans,  fer un regal especial, activitats en grup. L’AULA està preparada per acollir fins a 12 persones.

Contacte

L’equip de Sañudo Artesania en Cuir donarà resposta el més aviat possible a la teva petició.  

Et convidem a deixar-nos un missatge. 

NEWSLETTER
0
La teva compra
  • No products in the cart.