SAÑUDO Artesania en cuir

'

Taller

L’ESPAI FÍSIC ON PASSA TOT
'

Botiga

COMPRA ONLINE ELS NOSTRES PRODUCTES
'

Nosaltres

CONEIX ELS ARTESANS
'

La Cova

L’OBRA ARTÍSTICA CREADA EN CUIR
'

L'Aula

ACTIVITATS, CURSOS I FORMACIONS

telèfon

93 423 62 36
663 78 19 52

whatsapp

93 423 62 36

e-mail

taller@sanudo.cat

POBLE ESPANYOL

Avinguda Francesc Ferrer i Guardia nº13
08038, Barcelona

LA COVA

L’art de treballar el cuir.

Descobreix l’obra més personal de Sañudo.
Et sorprendràs del treball artístic realitzat en cuir natural.

 Quadres, escultures, fusta, ferro, cuir, pell. Durant anys, hem arribat a desenvolupar un llenguatge propi aplicant tècniques decoratives sobre el cuir i transformant-les en obres. Els artesans som gent curiosa, sempre en constant recerca. Estudi i experimentació es troben cada dia al taller.  L’art del reciclatge, figures geomètriques gravades al cuir, aplicacions de pedres, de minerals, qualsevol element pot servir per a aconseguir un treball per presentar a LaCova

Les obres artístiques Sañudo es troben a col·leccions privades de tot el món.

Tenim obres al DLM, Deutsches Ledermuseum, a Frankfurt, Alemanya. Al MAP, Museo de Arte Popular Jpsé Hernández, a Buenos Aires, Argentina. Hem exposat el 2020 a l’Osaki Museum de Tokyo, Japó. Dintre de la I International Leathercraft Exhibition.

Estem oberts a col·laboracions amb altres artistes o artesans i a exposar les nostres obres en galeries, esdeveniments, etc. 

OBRES

” MITOS XXI”

 Busques un quadre? Una obra diferent a tot el què havies vist? Has trobat la col·lecció “Mitos”, quadres-escultures de cuir natural treballats per Julián Sañudo des de l’any 2006

2021     957,00€     Disponible

“GEOMETRIC III”

Aplicacions de peces de cuir com un mosaic amb formes geomètriques. Buscant generar efectes visuals

2019      490,00€

“SARGANTANES XII”

Sargantanes” és una col·lecció d’obres amb la tessel·lació “Lizards” de l’artista MC Escher. He buscat la manera de “portar-me” cap al meu món creatiu, ofici i material l’essència de la litografia original.

2019      1900,00€     Disponible

SERVEIS

La Botiga

Us presentem el nostre espai de venda en línia. Hem seleccionat productes amb el característic estil Sañudo. Fixeu-vos bé en les descripcions de producte i d’enviament. Hi han productes que necessiten d’un temps  de producció.

Taller

Us presentem el nostre espai de venda en línia. Hem seleccionat productes amb el característic estil Sañudo. Fixeu-vos bé en les descripcions de producte i d’enviament. Hi han productes que necessiten d’un temps  de producció..

L’Aula

Espai on realitzem cursos, formacions i activitats. Aprendre a treballar el cuir, fer-te una cartera amb les teves pròpies mans,  fer un regal especial, activitats en grup. L’AULA està preparada per acollir fins a 12 persones.

Contacte

L’equip de Sañudo Artesania en Cuir donarà resposta el més aviat possible a la teva petició.  

Et convidem a deixar-nos un missatge. 

0
La teva compra
  • No products in the cart.